Споделените работни пространства, известни като Coworking стават все повече и то

...
Споделените работни пространства, известни като Coworking стават все повече и то
Коментари Харесай

Колко би струвал споделеният на офис в най-добрия град за coworking

Споделените работни пространства, известни като " Coworking "  стават от ден на ден и то в целия свят, защото след пандемията доста хора към момента избират да работят отдалечено, само че не желаят да се затварят в домовете си.

Но един град печели конкуренцията за даване на процъфтяващи споделени работни пространства: Лондон .

Според онлайн компанията Business Name Generator (BIG), която изследва фактори като броя на наличните coworking пространства, междинната им месечна цена и скоростта на интернет в 53 града, Лондон е най-хубавият град в света за coworking, следван от Сингапур, Берлин, Банкок и Торонто.

С общо 1322 coworking пространства, столицата на Обединеното кралство има най-големия брой сходни офис пространства в света, оставяйки Сингапур и Берлин назад с по 214 и 192 коуъркинг пространства, написа Euronews.
 Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: d:istinkt
Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: d:istinkt

Запознайте се с организацията, която стои зад акции на огромни марки, като Speedy, Lidl, TELUS International, Екологичен потенциал, " Каменица " и Samsung

Това може би не е изненадващо, като се има поради огромният брой хора, които живеят в Лондон - над 9 милиона - и тези измежду тях, които работят на свободна процедура или са независимо заети и може да се нуждаят от такива различни работни решения.
 Снимка 590948
Източник:

Освен Лондон и Берлин, още три европейски града попаднаха в топ 10: Барселона е на осмо място, Мадрид на девето и Копенхаген на 10-то.

За мнозина в Лондон и на други места по света всекидневното влизане в офиса се трансформира в нещо от предишното, изключително след поредицата локдауни. И въпреки всичко, макар изгодите от работата от у дома, на мнозина към момента им липсва шума на споделеното работно място и компанията на други хора, а други просто се усещат малко по-клаустрофобично, прекарвайки 24 часа дневно, затворени сред едни и същи четири стени.

Но не на всички места можете да намерите идеалното място да излезете от " балона " си, като в същото време запазите фокуса си, където можете да намерите комфортни столове, хубави бюра и положително кафе и, най-важното, където хиляди други хора търсят тъкмо същите неща.
 Наемите на офиси клас А доближават €15.5 на квадратен метър
София: Отлив на жители от по-ниския клас офиси към по-модерни пространства, ето какви са наемите

Свободните площи за следващо тримесечие доближават безспорен връх в актуалната история на пазара на офис площи в София

Установено е, че Лондон е най-хубавият град за взаимна работа макар високите разноски (£267 - или €305 - на месец за бюро) и относително бавния Wi-Fi (102,24 Mbps).

За съпоставяне, разноските за бюро на месец в Сингапур са единствено 173 евро, а в Берлин 207 евро, до момента в който скоростта на Wi-Fi е 255,83 Mbps за Сингапур и 136,66 Mbps за немската столица.

Други европейски столици като Амстердам и Париж са класирани надлежно на 12-то и 14-то място за coworking, като френската столица разполага единствено с 246 споделени офис пространства за население от 2,1 милиона души.

Мадрид, Копенхаген и Амстердам имат още по-малко coworking пространства, като испанската столица предлага 190 места, столицата на Дания - 47, а столицата на Холандия - 119.

Но целият този искра в Лондон не е злато:

градът, който е прочут с високите наеми и претъпканите влакове на метрото, се оказа шестият най-лош град в света за пътуващите до работното място заради високите разноски за публичен превоз, изпреварен единствено от Истанбул, Рио де Жанейро, Берлин, Маями и Тел Авив.
 Снимка 590947
Източник:

Лондон има обилие от красиви, стилни, новаторски коуъркинг пространства за всички усети и бюджети - казусът може да е просто по какъв начин да стигнете до там.
 Софийските (споделени) офиси, в които ще ви се прииска да работите: Regus
Софийските (споделени) офиси, в които ще ви се прииска да работите: Regus

В България веригата стъпва за първи път преди 15 години
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР